Garantie

MJ-Collection.nl garandeert U dat de artikelen in goede staat verzonden zullen worden en dat de artikelen met de grootst mogelijk zorg verpakt zullen worden. Als blijkt dat de artikelen niet voldoen aan deze garantie, en mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn t.g.v. het eventueel niet correct verpakken van het artikel dan zal MJ-Collection.nl in overleg zorgen voor vervanging van het bestelde artikel mits dit artikel geretourneerd wordt.
MJ-Collection.nl zal altijd proberen om, indien u onverhoopt niet tevreden bent over het geleverde product of over onze service, dit in goed onderling overleg met u op te lossen.

Uitzonderingen retourneren.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van sieraden. Dit kan komen door verschillende dingen (douchen,sporten, zuurgraad van de huid, water etc.) Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie.

Op het verliezen van strass-steentjes/parels/bedels wordt geen garantie gegeven aangezien wij de producten voor levering controleren.

Retourneren
Retourzending dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling!
Alleen onbeschadigde artikelen in originele verpakking worden retour genomen
Bij volledige retournering van uw bestelling crediteren wij tevens de bij bestelling betaalde verzendkosten; verzendkosten voor retournering komen voor uw eigen rekening
Wanneer u een deel van uw bestelling retourneert, crediteren wij enkel het bedrag voor de betreffende producten
U wordt middels e-mail op de hoogte gehouden van het retourproces

Retouradres:

MJ-Collection.nl
t.n.v.:Manon Janssen
Sint Jansstraat 22
5171CJ Kaatsheuvel

Actuele levertijd
Binnen 1 รก 3 werkdagen (na ontvangst van betaling)